MIRË SE VINI NË UEBFAQEN E SHKOLLËS SHQIPE

DINGOLFING - LANDAU!

Nëpër mes të kesaj Faqje do të mundohemi tju informojm për fillimin dhe zhvillimet e Mësimit plotsus te Gjuhës Shqipe, që mbahet në qarkun e Dingolfingut dhe Landaut në Republiken Bavareze të Gjermanis. 

Ishte një Fat i madh dhe gëzim i pa harruar që përher do të jetoj në Kujtesën tonë, si të Organizatorve dhe të Fëmijëve 10 Tetori 2010 ku u Zhvillua Ora e pare e Mësimit plotsus të Gjuhes Shqipe, për her të parë në keto anë, ketu jetojnë Shqiptar nga trojet e ndryshmë të vendeve: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni etj. 

 

 

Ketu se shpejti ju informojm rreth Mësimit të plotesuese të Shkolles Shqipe dhe Festave tona kulturore Shqipetare!Shiko TV Shqip Falas

Flag CounterSie sind Besucher Nr.

Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!